srijeda, 03.04.2024 05:25

Zabranjena povijest (2013)

Forbidden History (Originalni naziv)

dokumentarni

Nevjerojatne i istinite priče iz povijesnih anala koje su bile zatajene i sakrivene

sez.7 ep.1Tim stručnjaka istražuje metode kojima se Hitler služio da indoktrinira Njemačku, preobrazivši je u precizno ugođen ratni stroj. Posjećujemo Goebbelsovo Ministarstvo propagande i odmaralište Prora.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Jamie Theakston

Filmografija

"Zabranjena povijest" Jamieja Theakstona otkriva istine iza velikih mitova, teorija zavjere, drevnih blaga, izgubljenih civilizacija i ratnih tajni.

Obično se teško prihvaća kada novi dokazi ozbiljno dovedu u pitanje i ugrožavaju mudrost te načela koja se već desetljećima i stoljećima prihvaćaju kao činjenice. Tijekom godina nevjerojatne priče zakopavale su se ili potiskivale, a hrabri ljudi koji su pokušali otkriti istinu sprječavani su u tome, osuđivani ili oboje. Do sada. Dok voditelj Jamie Theakston pokušava doći do srži onoga što mislimo da znamo koristi se metodama provjere, razmatranja, istraživanja i analize Jamie i njegov tim istraživača otkrivaju istinu o mitovima koji su bili zakopani stoljećima pomoću priča o izgubljenom blagu templara, Kristovoj krvnoj lozi i blagu kralja Salomona.

Komentari (0)

Foto