Jedan jedini (2001)

THE ONE (Originalni naziv)

akcija triler sf

Ubojica želi pobiti svoje dvojnike u paralelnim svjetovima kako bi dobio božansku snagu

 
Režija: James Wong
Scenarij: Glen Morgan, James Wong
Uloge: Jet Li, Carla Gugino, Delroy Lindo, Jason Statham, James Morrison, ...

Filmografija

Znanstvena fantastika i akcija oduvijek su bili sretan spoj, pa tako i u atraktivnom filmu Jamesa Wonga ("Final Destination"). Izvrsni specijalni efekti i zapanjujući kaskaderski pothvati oduševit će vas, a neprekidna akcija prikovati uz ekrane od početka do kraja!

Akcijska zvijezda Jet Li pronašao je u "Jednom jedinom" najvećeg od svih neprijatelja: samoga sebe! U ovom žestokom akcijskom filmu, naime, postoji 125 paralelnih svjetova, a onaj koji ubije sve dvojnike, postat će svemoćan. Naravno, zli Jet odlučio je postati gospodar svemira, a ostvarenje planova može poremetiti samo zadnji preživjeli u nizu dvojnika - dobri Jet!Samo malobrojni znaju za postojanje paralelnih svjetova u kojima egzistiraju naše identične kopije. Kada ubojica Yulaw (Jet Li) odluči poubijati sve svoje dvojnike kako bi stekao božansku snagu, policajci Funsch (Jason Statham) i Roedecker (Delroy Lindo) kreću u potjeru kako bi očuvali ravnotežu svjetova.
Posljednji preživjeli dvojnik je sretno oženjeni Gabriel Law (Jet Li), predani policajac koji ne zna ništa o paralelnim svjetovima i uživa u braku s lijepom T.K. (Carla Gugino). No kada Gabrielov spokojni život poremeti nasilni Law, počinje epska borba dvojnika u kojoj je upitna sudbina svijeta.

Komentari (5)

Foto