Beskrajna ljubav (2014)

Endless Love (Originalni naziv)

drama romantika

Bezvremena priča o pronalasku srodne duše

 
Režija: Shana Feste
Scenarij: Shana Feste, Joshua Safran
Uloge: Gabriella Wilde, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood, Robert Patrick, ...

Filmografija

Remake istoimenog filma snimljenog prema romanu Scotta Spencera donosi nam priču o romansi između 18-godišnjeg mladića iz prosječne obitelji i vršnjakinje, kćeri bogataša, čija strast rezultira ljubavnom aferom kojoj se njezini roditelji žestoko protive.

U filmu "Beskrajna ljubav" glume Alex Pettyfer i Gabriella Wilde. Oni su David Elliot, karizmatični mladić, i Jade Butterfield, djevojka iz visokog društva, čije međusobne simpatije prerastu u ljubavnu vezu koju njihovi roditelji pokušavaju spriječiti. Iako se između njih nalazi dubok jaz klasnih razlika, gravitacijska sila koja ih privlači ne može se poreći niti zaustaviti.
Nakon mature u Jade, djevojku koja ima bezbroj mogućnosti u budućnosti, zaljubljuje se David, mladić iz radničke obitelji s problematičnom prošlošću. Njezin otac, opsjednut kontrolom, staje na put njihovoj romantičnoj vezi i pokušava ju udaljiti od njega, dok njena majka podržava žar koji se rasplamsao među mladima. S druge strane, Davidov otac savjetuje mu da bude silno oprezan. Tijekom nezaboravnog ljeta dvoje mladih usprotivit će se logici i dopustiti da njihova strast odredi njihovu zajedničku budućnost

Komentari (1)

Foto