Barbie i 12 rasplesanih princeza (2006)

BARBIE IN THE 12 DANCING PRINCESSES (Originalni naziv)

animirani obiteljski

Legendarna Barbie u novim avanturama i pustolovinama sa svojim rasplesanim sestrama

 
Režija: Greg Richardson, Terry Klassen
Scenarij: Cliff Ruby, Elana Lesser
Uloge: Kelly Sheridan, Catherine O'Hara, Nicole Oliver, Jennifer Copping, ...

Filmografija

"Barbie i 12 rasplesanih princeza" je divan animirani film namijenjen prije svega našim najmlađim gledateljicama kojima popularna lutka Barbie još uvijek predstavlja jednu od omiljenih igračaka. Kao i ostali filmovi ovoga serijala, "Barbie i 12 rasplesanih princeza" obiluje zabavom, plesom i prijateljstvom te odlično nacrtanim interijerima i eksterijerima, ali film također nudi nezaobilaznu lekciju o važnosti međusobne obiteljske pomoći i brige...

U prekrasnome animiranom filmu "Barbie i 12 rasplesanih princeza", Barbie će se plešući uvući u vaše srce kroz zabavne i očaravajuće nove pustolovine!Pridružite se Barbie u ulozi prelijepe princeze Genevieve koja sa svojih jedanaest rasplesanih sestara princeza otkrije tajni ulaz u nevjerojatan, čaroban svijet u kojem se ostvaruju sve želje!

Sestre se ondje mnogo bolje zabavljaju, nego što je to moguće pod paskom vojvotkinje Rowene, koja je od njihova oca dobila zadatak učiniti ih damama.No, kada njihov otac kralj Randolph umalo izgubi svoje kraljevstvo, princeza Genevieve i njezine sestre moraju zajedničkim snagama spasiti situaciju i svog oca. Naučit će da je snaga obiteljskog zajedništva jača od svih nedaća.

 


Komentari (0)

Foto