Uzimam te, čini mi se (2013)

I THINK I DO (Originalni naziv)

komedija

Život je ono što se događa dok radiš planove za druge

 
Režija: Dylan Pearce
Scenarij: Jenny Cooper
Uloge: Mia Kirshner, James Thomas, Jenny Cooper, Sara Canning, Andrew Neil McKenzie

Filmografija

Jenny Cooper napisala je scenarij te se našla u ulozi najstarije sestre dok je glavna uloga povjerena darovitoj i sve popularnijoj Miji Kirshner ('Grad otpora', 'Vampirski dnevnici').

Julia (M. Kirshner) i Jim (J. Thomas) zaljubljeni su i sigurni da će se voljeti do kraja života, no na dan vjenčanja oboje imaju svoje sumnje, s tim da je Julia svoje svladala spremajući se, a Jim je svoje izrekao tek kad je trebalo reći "da". Već dok je govorio zavjet, Julia je znala da nešto neće biti u redu jer umjesto da ga je sam napisao, skinuo ga je s interneta. Prve dane nakon tog događaja Julia je izvan sebe, a s vremenom postaje cinik u pogledu braka i ljubavi.

Najstarija sestra Beth (J. Cooper) udana je, ima dijete i trudna je. Iako voli svog muža, počele su i njihove prve svađe, najviše oko novca. Najmlađa, Audrey (S. Canning), ne želi da joj sestre ruše iluzije, pogotovo otkad u njihovoj agenciji za proslave radi zabavni i dobroćudni Zach (A. Neil McKenzie). Julia i Jim pokušavaju živjeti svako svojim životom iako shvaćaju da ne mogu jedno bez drugoga... 


Komentari (0)

Foto