Drew Peterson: Nedodirljivi (2012)

Drew Peterson: Untouchable (Originalni naziv)

drama

Istinita priča o mračnoj strani uglednog policajca iz Chicaga

 
Režija: Mikael Salomon
Scenarij: Teena Booth
Uloge: Rob Lowe, Kaley Cuoco, Catherine Dent, Cara Buono, William Mapother

Filmografija

Temeljen na činjenicama, film prati fascinantnu priču policajca Drewa Petersona, optuženog za smrt treće žene nakon tajanstvenog nestanka četvrte.

Šarmantni čikaški policajac Drew Peterson na mnoge se načine činio doslovce „nedodirljivim“ kao ženskar koji se ženio tri puta prije nego što mu je za oko zapela Stacy Cales, žena dvostruko mlađa od njega. Kako se Petersonova veza sa Stacy razvija, njegov odnos s trećom ženom Kathleen Savio raspada se i završava ogorčenom rastavom braka – sve dok Kathleen neobjašnjivo ne nađu mrtvu u praznoj kadi.

 

Ubrzo nakon što Peterson učini Stacy svojom četvrtom ženom te dobiju svoje prvo dijete, njegova ljubomora i nagon da sve ima pod kontrolom unose napetost u bračnu vezu. Stacy odjednom nestane, ostavljajući svoje dvoje djece i Petersonovu stariju djecu za sobom. Peterson tvrdi da je Stacy pobjegla s drugim, ali nakon njezina nestanka javljaju se nova pitanja u vezi s Kathleeninom smrću te se njezin slučaj ponovno otvara i privlači pozornost nacionalnih medija na Petersona i neobične slučajeve Kahtleen i Stacy.

 

Čini se da Peterson uživa u medijskoj pozornosti te izjavljuje da je nevin i objavljuje zaruke s još jednom mlađom ženom. Ali kada organi vlasti pobliže promotre okolnosti koje okružuju oba slučaja, na njega pada drugačije svjetlo dok se javljaju nova pitanja. Jesu li Kathleenina smrt i Stacyn nestanak samo tragična podudarnost? Ili to ima svoju skrivenu pozadinu?

Komentari (0)

Foto