Izvođači (2005)

Grandi domani (Originalni naziv)

glazba romantika

Tinejdžerska serija smještena u školu za izvođačke umjetnosti

 
Režija: Vincenzo Terracciano
Scenarij: Riccardo Irrera, Andrea Magnani, ...
Uloge: Primo Reggiani, Bruno Pavoncello, Davide Quatraro, Massimo Tellini, ...

Filmografija

"Izvođači" prati priče o životu mladih pjevača, plesača i glumaca koji potječu iz različitih staleža i njihove odnose sa profesorima. Škola za izvođačke umjetnosti prava je pozornica života, a učenici i nastavnici pomoći će nam da shvatimo koliko je važno vrijedno raditi i žrtvovati se za ono što želimo.

Učenici ove škole nemaju uobičajene predmete već ih profesori uče glumi, plesu i ostalim izvođačkim umjetnostima, pa tako Dante predaje dramske umjetnosti, Franceska je profesorica pjevanja, Viola je profesorica plesa, Vergilio predaje povijest izvođačkih umjetnosti a tu je i Odelija, ekscentrična profesorica glazbenog.  

U ovoj neobičnoj školi profesori imaju apsolutnu slobodu kada je riječ o izboru metodologije, ali škola mora voditi računa o svojoj reputaciji i dugogodišnjoj tradiciji pa tako u školu dolazi nova nadzornica Lucija, što uvodi razdor među profesorima, naročito kada se posvađa sa Danteom.
Škola za izvođačke umjetnosti prava je pozornica života, a učenici i nastavnici pomoći će nam da shvatimo koliko je važno vrijedno raditi i žrtvovati se za ono što želimo.

Komentari (0)

Foto