Zimska priča (2014)

Winter’s Tale (Originalni naziv)

drama fantastika

Lopov koji posjeduje sposobnost reinkarnacije kreće u potragu za pravom ljubavi

 
Režija: Akiva Goldsman
Scenarij: Akiva Goldsman
Uloge: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Will Smith

Filmografija

Zimska priča je priča o čudu, isprepletenim sudbinama, i vječnoj borbi dobra i zla s prvoklasnom glumačkom ekipom. Scenarij i režiju potpisuje Oscarom nagrađivani scenarist Akiva Goldsman (“A Beautiful Mind”), a film se temelji na romanu Marka Helprina.

"Zimska priča" nam donosi cijelu plejadu prvoklasnih glumačkih imena koje predvode Colin Farrell, Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Will Smith i William Hurt. To nije istinita priča, nego ljubavna priča. Ona nam priča o čudima, isprepletenim sudbinama i prastaroj borbi između dobra i zla – usred New Yorka. 

Kad je Peter Lake (Colin Farrell)  kao dječak 1895. stigao u New York nije znao koliko će njegov život biti dug i složen, niti koliko će drugih života dotaknuti na sasvim poseban način. Čudo koje nosi u sebi namijenjeno je posebnoj duši, posebnom životu koji samo on može spasiti, samo ako poživi dovoljno dugo da ju pronađe.

On je vrhunski lopov koji nije očekivao da će netko ukrasti njegovo srce. To je uspjelo lijepoj Beverly Penn (Brown Findlay), međutim, put do njihove ljubavi nije posut ružama. Naime, Peteru je za petama njegov bivši mentor, demonski Pearly Soames (Crowe). Pobjednik će dobiti sve, a gubitnik će biti proklet. Peter treba čudo, a samo će vrijeme pokazati može li se ono i dogoditi...


Komentari (2)

Foto