nedjelja, 05.07.2020 02:30

CSI Miami (2002)

CSI: MIAMI (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Horatio Caine i njegovi istražitelji rješavaju zločine najsuvremenijim forenzičim tehnikama

Mjestom zločina širi se miris djelomično raspadnutog tijela Peg Donovan, prekrivenog insektima. Alexx, na opće iznenađenje, uskoro primijeti da tijelo ipak nije mrtvo pa je žrtva prevezena u bolnicu. Dok Horatio u bolnici iščekuje Pegino buđenje, ostatak istražiteljskog tima pomno proučava scenu zločina. Kad otkriju da je Peg već jednom bila žrtva silovanja Masona Shawa, postane im jasno kako bi se ona svojevoljno uputila na pusto gradilište jedino s nekim kome vjeruje. Krivac za njezino brutalno silovanje u motelu za taj je zločin osuđen na petnaest godina i uskoro treba izići iz zatvora. Shaw je uvjeren da mu ovaj put neće izmaknuti oslobođenje, ali Horatio, siguran kako je on odgovoran i za ovaj zločin, neće odustati dok to i ne dokaže.
 
Režija: Scott Lautanen, Joe Chappelle, Karen Gaviola
Scenarij: Anthony E. Zuiker, Ann Donahue, Carol Mendelsohn
Uloge: David Caruso, Emily Procter, Khandi Alexander, Rory Cochrane, ...

Filmografija

Od samog počeka prikazivanja 2002. pa do današnjeg dana CSI: Miami je nagrađivana, vrhunska televizijska zabava, sinonim za kriminalističku seriju koja je svim detektivskim izdancima postavila najviše kriterije, a poručnika Horatia Caina uzdigla u kultnog detektiva i najupečatljivijeg lika svih CSI serijala...

CSI: Miami prati slučajeve tima istražitelja s južne Floride koji, koristeći se posljednjim detektivsko-znanstvenim, ali i onim klasičnim policijskim metodama, rješava najbizarnije i najkompliciranije zločine. Ekipu istražitelja vodi Horatio Caine (David Caruso), koji u tropskoj klimi multikulturološkog Miamija, i kada se čini da šanse nisu na njegovoj strani, raspetljava misterije i hvata kriminalce. Miami tim čine Calleigh Dusquene (Emily Procter), dvojezična ljepotica specijalizirana za balistiku, Tim Speedle (Rory Cochrane), umišljen, ali simpatičan istražitelj s dobrim vezama na ulici, i Eric Delko (Adam Rodriguez), podvodni stručnjak koji zna svaku floridsku uvalu. Ekipu zaokružuje ozbiljna medicinska istražiteljica Alexx Woods (Khandi Alexander). Detektivi CSI Miamija zajedno skupljaju i analiziraju dokaze kako bi zaštitili one koji se ne mogu braniti - žrtve.

Komentari (22)

Foto