Život u odmaralištu (2011)

Life At The Resort (Originalni naziv)

komedija

Jedan dan u slavnom hollywodskom odmaralištu

 
Režija: Jeff Sable, Zander Villayne
Scenarij: David Higlen, Deon C. van Rooyen
Uloge: Marc Singer, Marisa Petroro, Adrian R'Mante, Vail Bloom

Filmografija

Slavno holivudsko odmaralište ne diči se samo gostoprimstvom. Glasine se šire i tajne odaju. U samo jedan dan razotkrivaju se problemi i spletke gostiju i osoblja, uz razne peripetije, ljubavne patnje i romansu…

Vratar, nadobudni tinejdžerski reper Chip, dočekuje goste s osmijehom dok pokušava impresionirati ljupku Allison, blagajnicu restorana s pet zvjezdica. Nije tajna da se Allison oporavlja od propale ljubavi s nagrađivanim kuharom odmarališta, Miguelom.

Caleb, voditelj restorana i napadni homoseksualac, jedan je od rijetkih koji znaju da je Allison trudna i pokušava pomoći najboljoj prijateljici da opet nađe sreću. Donny, hotelski paž sklon kockanju, šarmantno nosi prtljagu dok njegova žena DeeDee, recepcionarka, dočekuje goste i polako otkriva tajne iz Donnyjeve prošlosti koje će im zauvijek promijeniti živote.

Osoblje širi glasine da će se odmaralište prodati stranoj tvrtki. Tu je i šokantni, nevjerojatni trač o omiljenom slavnom gostu odmarališta, Toddu Harveyju. Trag skandaloznih glasina dovodi do neočekivanih posljedica.


Komentari (0)

Foto