Barbie Fairytopia 2: Sirenija (2005)

BARBIE FAIRYTOPIA 2: MERMAIDIA (Originalni naziv)

animirani obiteljski

Barbie kreće na putovanje otežano raznim kušnjama da bi pomogla svojim prijateljima

 
Režija: Walter P. Martishius, Will Lau
Scenarij: Elise Allen, Diane Duane
Uloge: Kelly Sheridan, Lee Tockar, Tabitha St. Germain, Kathleen Barr, Venus Terzo

Filmografija

Ovaj će prelijepi animirani film kombinacijom briljantne bajkovite podloge, sjajnih vizualnih efekata i odličnih dijaloga osvojiti djecu, ali i odrasle...

Najpoznatija lutka na svijetu - obožavana Barbie, otkriva nam čarobnu zemlju vila, cvijeća i očaravajućih iskustava u magičnoj avanturi podmorjem.U svijetu Fairytopije prelijepa cvjetna vila Elina sanja o tome da dobije krila. Njezin dom - veliki cvijet, nalazi se na Čarobnoj livadi, na kojoj stanuje i zajedljiva, ali umiljata pahuljasta loptica Bibble.

Kada otkrije da joj se dom razbolio, a da njezini vilinski prijatelji ne mogu letjeti, Elina smogne hrabrosti i kreće na fantastično putovanje kako bi pronašla vilu čuvaricu i od nje zatražila pomoć. Putem upoznaje nove ljude koji stavljaju na kušnju njezinu hrabrost i uče je vrijednosti pravog prijateljstva. No, može li vila bez krila spasiti cijelu Fairytopiju?

Sinkroniziran je na hrvatski, a likovima su glasove posudili: Jasna Palić-Picukarić, Mia Krajcar, Jasna Bilušić, Pero Juričić, Ivan Glowatzky, Ksenija Marinković, Jadranka Kraina i Ranko Tihomirović.

 


Komentari (0)

Foto