Neki novi klinci (2003)

Neki novi klinci (Originalni naziv)

komedija

Radnja serije se odvija u jednoj izmišljenoj beogradskoj osnovnoj školi

 
Režija: Malden Matičević
Scenarij: Spomenka Kovač
Uloge: Ana Mandić, Anja Kovač, Marija Ivković, Nada Bogdanov, Igor Bećirić, ...

Filmografija

Glavni likovi serije su učenici razreda VIII3 i njihovi nastavnici i roditelji. "Neki novi klinci" opisuju život tadašnjih tinejdžera i sve ono lijepo, komično pa i tužno što se jednom mladom životu može dogoditi.

Roki, Sofija i Mina su najbolje prijateljice. One su popularne djevojke u školi i ostali nisu 'dovoljno cool' za njih. Na početku serije, one su same, ali polako se i one upuštaju u veze. Roki sa Packetom, Soka sa Kečinom i Mina sa Njutnom.

Marlena i Mira su prijateljice, ali ne i najbolje prijateljice. One su najbolje učenice u razredu. Obje su cheerleadersice. Marlena tijekom serije postaje Borina djevojka, a Mira, na samom kraju, Fićina.
Packe i Kečina su veliki frajeri u školi. Za učenje ne mare. Love samo najbolje djevojke, ali ih Roki i Sofija 'ukrote', i njima postaju apsolutno vjerni.
Bora, Fića i Džoni su najbolji prijatelji. Bora se doselio iz Amerike, a tamo je vidio J.Lo. Fića i Džoni sve djevojke love na foru 'što ti radiš ovih dana?', uz to ide obavezan pokret rukom.
Njutn i Bojanče su najbolji frendovi i totalno nezamisliva kombinacija. Njutn je najbolji učenik u razredu, dok je Bojanče neviđeno glup. Jednom kada je Bojanče pitao: "Što je Auschwitz?", Njutn mu je hladne glave rekao: "Ski-centar u Poljskoj, Bojanče". "Aha!", rekao je Bojanče.
Aušvic je nastavnik matematike i fizike. On je novi razrednik VIII3. Kako nijedan nastavnik ne voli VIII3, Aušvic ih odlučuje dovesti u red. Oni ga u početku ne vole, te mu daju nadimak Aušvic, ali ga onda zavole i smatraju ga najboljim razrednikom na svijetu. Zaljubljen je u tajnicu Dadu, koja mu na kraju postaje djevojka.
Travolta je nastavnik glazbenog, vječni obožavatelj Elvisa Preslyja. Zaljubljen je u Edit, nastavnicu francuskog, i odbija povjerovati da je ona u vezi sa nastavnikom tjelesnog, Ristom (Glistom, kako mu dodaju đaci).
Zagorka, iliti Zaga, ravnateljica je škole. Hobi joj je tračanje sa njenim asistentom Grozdom, koji je neviđena tračara.

Komentari (0)

Foto