Označen za smrt (1990)

MARKED FOR DEATH (Originalni naziv)

akcija kriminalistički

Bivši DEA agent prisiljen je braniti obitelj i obračunati se s Jamajčanskim kraljem droge

 
Režija: Dwight H. Little
Scenarij: Michael Grais, Mark Victor
Uloge: Steven Seagal, Basil Wallace, Keith David, Tom Wright, Joanna Pacula, ...

Filmografija

Izgubio je nadu u pravdu, dignuo ruke od svega i krenuo u mirovinu, no kada zlo pokuca na vrata, ponekad je jedini odgovor - sila.Na mjestu zvijezde i producenta filma Steven Seagal je još jednom zasjao u ulozi kakve su ga i proslavile. "Označen za smrt" je punokrvni akcijski film, prepun nevjerojatno realističnih borilačkih scena u kojima se malo tko tako dobro snalazi kao akcijska legenda Steven Seagal!

John Hatcher (Steven Seagal), bivši DEA agent, vraća se kući iz Kolumbije, gdje je njegov partner ubijen u akciji protiv opasnog dilera droge. I upravo je smrt partnera bila povod zbog kojega se John odlučio povući u mirovinu. No kada otkrije da nemilosrdni raspačavač droge, Jamajčanin Screwface (Basil Wallace) hara njegovim starim kvartom i da pokušava smaknuti njegovu sestru Melllisu i njezinu kći Tracy, John je prisiljen braniti obitelj i obračunati se s kraljem narkotika.
Realizacija filma "Označen za smrt" započela je scenarijem drugoga filma, čija je radnja bila vrlo slična filmu "Crna kiša" Michaela Douglasa pa su Seagal i produkcijski tim odlučili snimiti drugačiji film. Vrativši se u Brooklyn, Seagal je primijetio dolazak velikog broja Jamajčana u svoj kvart i ideja novog filma - "Označen za smrt" bila je rođena.

Komentari (3)

Foto