Maslac (2011)

Butter (Originalni naziv)

komedija

U borbi za pobjedu na natjecanju u oblikovanju maslaca Laura je spremna na sve

 
Režija: Jim Field Smith
Scenarij: Jason A. Micallef
Uloge: Jennifer Garner, Yara Shahidi, Ty Burrell, Alicia Silverstone, ...

Filmografija

"Maslac" je priča o najnemilosrdnijem mogućem natjecanju i prati ambiciju Laure Pickler (Jennifer Garner), suprugu Boba Picklera (Ty Burrell), dugogodišnjeg pobjednika natjecanja u oblikovanju maslaca u Iowi.

15 godina Laura je uživala u prestižnoj ulozi prekrasne, odane pomoćnice svog ljubaznog i umjetnički nadarenog supruga. No kada Boba prisile na povlačenje, kako bi netko drugi dobio priliku proslaviti se, ogorčena Laura odlučuje pristupiti natjecanju. Prva se prijavljuje, a njezini izgledi za pobjedu padaju ispod sto posto dolaskom neočekivane, ali opasne suparnice. Ona je desetogodišnja Destiny (Yara Shahidi), crno posvojeno dijete lokalnog para Julie i Ethana (Alicia Silverstone i Rob Corddry). No to nije sve. Zločesta cura i striptizeta Brooke (Olivia Wilde) koja želi biti Bobova ljubavnica također se kandidira, kao i njegova najveća obožavateljica Carol-Ann (Kristen Schaal).

Suočena s tri protivnice, bijesna na svog supruga i uz porugu svoje pastorke Kaitlen (Ashley Greene), Laura odlučuje poduzeti sve da dođe do pobjede. A ako to znači da mora pribjeći sabotaži i regrutirati kao suradnika svog glupavog bivšeg dečka Boyda (Hugh Jackman), ona će to i učiniti. 

Komentari (0)

Foto