Zauvijek mlad (2009)

Zauvek mlad (Originalni naziv)

komedija

Oboje su velike glumačke zvijezde, hvaljene na sve strane. U braku su već 30 godina.

 
Režija: Nenad Ognjenović, Filip Čolović
Scenarij: Branko Dimitrijević, Slađana Kilibarda
Uloge: Aljoša Vučković, Nada Abrus, Gordana Jošić Gajin, Haris Burina, ...

Filmografija

Humorističan obiteljski sit-com koji obiluje živopisnim likovima, gegovima, vrckavim humorom i ironijom.

Slaviša (Aljoša Vučković) je u godinama i ima paničan strah od starosti. Potvrdu da nije još za "Staro željezo" traži u osvajanju uglavnom dosta mlađih žena. Osvaja ih pomalo šarmom, a pomalo naivnim divljenjem, pritom čvrsto vjerujući kako to nitko ne primjećuje. Ipak, kada se dogodi da mu se neka žena otvoreno ponudi, on se prepadnut povlači.

Njegova supruga Sandra (Nada Abrus) je prava dama. Ona je dominantana, energična, duhovita, lukava i ljubomorna. Za razliku od Slaviše, čvrsto stoji na zemlji. Uvjerena je kako njihov zajednički život opstaje tolike godine samo zato što se ona trudi. Sve Slavišine zavodničke akcije raskrinka. Utorkom se karta.
Njihov odnos intrigira sve generacije: djeci su zabavni baka i deda koji se neprestano bockaju, mladima je zabavno to što njihov odnos vide kao projekciju svojih veza i brakova u budućnosti…. Starije generacije se prepoznaju u odjavnoj replici: “Kakva dosada, kakva monotonija! Kakva dosada! Uvijek ja i ti, ti i ja…”, koja ih podsjeća na njihov brak u kome se i pored svega i dalje vole…
Sa njima je stalno i kućna pomoćnica Buba (Gordana Jošić Gajin). Ona je simpatična pričalica, koja je stalno u dosluhu sa "gospođa Sandrom". Često stvara zabunu prenoseći pogrešne informacije.
Babići žive u ulici Javora, u zgradi u kojoj i zidovi imaju uši. A onaj tko uvijek ima najtočnije informacije je portir Struja (Haris Burina). On nikada ne spava i ne ide na odmor. Opsjednut je elektricitetom. Radi na svom velikom pronalasku.
 

Komentari (0)

Foto