Krvavi svibanj (2013)

MAYDAY (Originalni naziv)

triler drama

Kako je voljeti nekoga koga sumnjičiš za strašan zločin?

 
Režija: Brian Welsh
Scenarij: Ben Court, Caroline Ip
Uloge: Peter Firth, Tom Fisher, Max Fowler, Aidan Gillen, Lesley Manville, ...

Filmografija

Britanski triler u pet nastavaka priča je o maloj zajednici od trenutka nestanka djevojke koja je krenula na prvosvibanjsku paradu i pretpostavlja se da je ubijena.

Upoznajte malo mjesto koje se ponosi svojom individualnošću, utonulo u pogansku tradiciju, mjesto gdje još krune svibanjsku kraljicu. No, ispod slikovite idile vreba zlokobni drugi svijet i mračne su šume prepune mitova.

Serija ispituje kako jedan događaj može snažno utjecati na cijelu zajednicu, ne samo na obiteljski dom, kako zauvijek mijenja živote.To je priča koja želi prizvati istinsko ozračje ubojstva i traga koje ono ostavlja na umu. Mlada mama, odlučna u nakani da zaštiti obitelj, špijunira susjeda. Mjesni se vođa ubije. Izopćenik se skriva u šumi. Muž, iskvaren svojim poslom, terorizira svoju obitelj. Tata ispod stuba skriva tajnu. Žena otkriva da zapravo nema pojma tko je njezin muž. Blizanka ubijene djevojke vidi njezinoga duha i nikad o tome ne prozbori ni riječi. I hoće li se ubojica, čiji identitet možda pogađate, a možda i ne, nekažnjeno izvući s ubojstvom? 


Komentari (0)

Foto