nedjelja, 31.03.2024 07:00

Izvući živu glavu s Bearom Gryllsom (2013)

Get Out Alive with Bear Grylls (Originalni naziv)

reality show

Deset timova natječu se u preživljavanju u divljini

sez.1 ep.7Natjecatelji se helikopterom spuštaju na vrh ledenjaka gdje moraju prijeći nemilosrdan teren i opasne gudure. Uz više nadmorske visine i manje resursa, zadaci postaju sve teži. Podijeljene, četiri preostale ekipe natječu se za odlazak na posljednju dionicu.
 

Bear Grylls predstavlja najnoviji serijal "Izvući živu glavu" u kojemu se natje­catelji bore za preživljavanje u ekstremnim uvjetima Novog Zelenda. Osim što će ‘izvući živu glavu’, pobjednici će osvojiti i glavnu nagradu od vrtoglavih 500 000 dolara.

Grylls kroz show prati deset parova natjecatelja, koji ni u najluđim snovima ni­su mogli sanjati što će proživljavati u nemilosrdnom i dramatičnom okruženju novozelandskog South Islanda. Njihova misija je trostruka: preživjeti u divljini, prilagoditi se suživotu i timskom radu, te izbjeći eliminaciju.
Svaki tjedan jedan će tim biti eliminiran iz natjecanja, a pobijedit će par za kojeg će Bear Grylls procijeniti da je pokazao najviše srca, hrabrosti, inicijative i rješenja u zadanim izazovima.
Ovo nije utrka, nego avantura koja će im promijeniti život i otkriti sirovi instinkt potreban za preživljavanje.

Komentari (0)

Foto