Celeste i Jesse zauvijek (2012)

Celeste And Jesse Forever (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Razvedni par nastoji održati prijateljstvo dok istovremeno izlaze s drugim ljudima

 
Režija: Lee Toland Krieger
Scenarij: Rashida Jones, Will McCormack
Uloge: Rashida Jones, Andy Samberg, Ari Graynor, Chris Messina, Emma Roberts

Filmografija

U središtu je ove duhovite romantične drame par koji je ostao vrlo blizak čak i nakon rastave. Dok prolaze kroz burne promjene u svojim životima, Celeste i Jesse shvaćaju da ako zaista voliš nekoga, možda ćeš ga morati ostaviti.

Celeste i Jesse upoznali su se u srednjoj školi, rano se vjenčali, a sada se sve više udaljuju jedno od drugoga. Sada tridesetogodišnjakinja, Celeste je energična vlasnica tvrtke za medijsko savjetovanje, Jesse je opet bez posla te mu se osobito ne žuri učiniti nešto sa svojim životom.

 

Celeste je uvjerena da je rastava s Jessejem jedino pravo rješenje – ona je na putu k uspjehu, on ne ide nikamo, a ako to naprave sad umjesto poslije, mogu ostati prijatelji koji se međusobno podupiru. Jesse ravnodušno prihvati prijelaz na prijateljstvo, iako je i dalje zaljubljen u nju. Kako stvarnost njihove rastave postane očita, Celeste polako i bolno počne shvaćati da je olako okončala njihovu vezu te da se njezina odluka, koja se nekoć činila zrelom i naprednom, sada čini naglom i sebičnom.

Komentari (0)

Foto