Elisina kći: Povratak u Rivombrosu (2007)

La figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa (Originalni naziv)

drama romantika

Mlada prekrasna djevojka zaljubi se u plemenitog mladića koji skriva veliku tajnu

 
Režija: Stefano Alleva
Scenarij: Piero Bodrato, Jean Ludwigg, Luca Biglione
Uloge: Sarah Felberbaum, Giulio Berruti, Paolo Seganti, Anna Safroncik, ...

Filmografija

Serija "Elisina kćer" zapravo je treća sezona serije "Elisa iz Rivombrose" iz 2003. godine, u kojoj su glavni likovi Agnese i Andrea, mladi ljudi koji snažno brane svoje osjećaje.

Prošlo je dvadeset godina i mnogo se toga promijenilo u Rivombrosi i u Europi. Napoleonova vojska prodrijela je u Italiju i Piedmont sa obećanjima slobode, jednakosti i bratstva. No, kao što se to često dogodi, vojna okupacija sa sobom donosi i siromaštvo, nesigurnost i ugnjetavanje. U Rivombrosi i okolnim selima rođena je legenda - grupa maskiranih odmetnika šteti francuzima. Plemići i seljaci u strahu šapuću ime njihovog vođe. Iako je suncem obasjano, vrijeme u Rivombrosi ne može biti mračnije. 

U Rivombrosu se vraća predivna djevojka koja je tu i odrasla. Ona je Agnese Ristori, jedina kćer Elise i Fabrizia koja je sada zapanjujuće prekrasna dvadesetrogodišnjakinja, šarmantna kao svoja majka Elisa. Agnese putuje u Rivombrosu kako bi prisustvovala vjenčanju svog brata Martina. Njena kočija približava se šumi punoj razbojnika, a Agnese putuje potpuno bezbrižno ni ne sluteći kako je ljubav njenog života čeka upravo iza zavoja.

Komentari (0)

Foto