Kuku Vasa (2009)

Kuku Vasa (Originalni naziv)

komedija

Tri najzanimljivija, najburnija i najstresnija mjeseca u inače dosadnim životima mladog bračnog para

 
Režija: Slobodan Šuljagić
Scenarij: Vladimir Đurđević
Uloge: Seka Sablić, Marko Živić, Katarina Marković, Nebojša Ljubišić, ...

Filmografija

U svakoj epizodi ove humorističke serije predstavljena je posebna priča sa zanimljivim zapletom uz neočekivani preokret.

Ana (Katarina Marković) je ambiciozna samim tim što radi u promidžbi. Pošto se suprotnosti privlače, udala se za Pavla, nervoznog taksista (Marko Živić). On je iz provincije, ali je ostao u Beogradu nakon studija. Za razliku od njega Ana je Beograđanka nekoliko generacija unazad, što njena majka Natalija (Seka Sablić) s ponosom ističe. Natalije je zla punica koja je cijeli radni vijek provela u MUP-u, na šalteru za registraciju vozila, takozvanom šalteru smrti. Inače, Natalija mrzi, prije svih, sebe, a onda i sve ostale. Naivna je i pokvarena. Njena rođena sestra Emilija (Ružica Sokić) cijeli život provodi na bračnim putovanjima i još uvijek je tamo. Na čuvanje joj je ostavila sina Vasu (Nebojša Ljubišić), vječitog studenta i ženskaroša - tinejdžera zarobljenog u tijelu četrdesetogodišnjaka. Vasu Bog nije ostavio na cjedilu, ali mu je umesto talenta za studij geografije, podario smisao za kuhanje i glazbu. 

Priča počinje otprilike ovako: Ana i Pavle nakon vjenčanja dolaze kući, u radosnom iščekivanju prve bračne noći, kad vide da je Natalija i dalje u stanu. Još se nije preselila u garsonijeru jer nije mogla zato što iz garsonijere još nije izašao Vasa. No izaći će on sutra, pa će mladi par imati priliku za popravni druge bračne noći. Sutra? Da, da, malo sutra! Kako to Murphyjev zakon nalaže, Vasa je garsonijeru privremeno izgubio na pokeru i umjesto da ode iz njihovih života, on ulazi i useljava se kod Natalije, Ane i Pavla. U garsonijeru stiže Kameni (Miloš Samolov), vitez beogradskog asfalta i otvori ilegalnu kockarnicu. Kameni je u vezi s Lepom Mirom, estradnom zvijezdom, a "poslovni partneri" su mu Gvozdeni i Stameni.

Komentari (0)

Foto