Okrunjena božica (2010)

La diosa coronada (Originalni naziv)

drama

Raquel zahvaljujući ljepoti i ambicioznom karakteru pronalazi idealan put ka bogatstvu

 
Režija: Rodolfo Hoyos, Miguel Varoni
Scenarij: Juan Camilo Ferrand
Uloge: Carolina Guerra, Arap Bethke, Carlos Humberto Camacho, Carolina Gaitan, ...

Filmografija

Bazirano na životu bivše kolumbijske kraljice ljepote Angie Sanclamente koja je uhićena pod optužbom da je koristila modele za švercanje kokaina iz Meksika u Europu.

Raquel Cruz je isfrustrirana životom u siromaštvu te je sigurna u to da će brakom s milijunašem okončati svoje ekonomske probleme, no žrtva ka ostvarenju tog cilja, mladi i uspješni Esteban, otkriva njene ambicije i već za nepunih tri mjeseca odlučuje da je ostavi u istoj situaciji u kojoj ju je i upoznao.

U potrazi za boljom budućnošću, kandidira se na izboru za Nacionalnu kraljicu turizma, spremna isključivo na pobjedu, pa makar zbog nje i prodala dušu vragu. U tome i uspijeva, no problem se javlja kada jedna novinarka otkriva da njena krunidba nije bila sukladno propisanim pravilima natjecanja, činjenicom da Raquel iza sebe ima skriven i okončan brak.
Njene želje za novcem, uspjehom i moći iznova djeluju nedostižno, sve do dana kada upoznaje tajanstvenog poslodavca koji joj nudi život pun luksuza i slave. Tako se Raquel udaje po drugi put, sada za Genara zahvaljujući čijem utjecaju stječe slavu radom na televiziji.
Srce ispunjeno prazninom i ravnodušnošću bit će najveća žrtva i naknada za sav luksuz koji je stekla, no i ulaz u rizične muževe poslove. Raquel ulazi u svijet korupcije, opasnih radnji i ilegalnog luksuza, koji će je odvesti direktno u svijet trgovine drogom.
Zahvaljujući vezama s utjecajnim narko dilerima Kolumbije, dobiva priliku za transport droge kroz prtljagu modela, i pokreće udruženu mrežu mafije i modela uz uporabu takozvanih "ljudskih mazgi". Tako Raquel postaje "Okrunjena Božica" i vladar vlastitog svijeta.
No, jedna pogreška će je lišiti svega što je postigla, pa i osobne slobode. Policija otpočinje nemilosrdnu potragu za "Okrunjenom Božicom", u kojoj novčana nagrada za njenu glavu postaje svačija opsesija.

Komentari (0)

Foto