U potjeri za zavodnikom (2003)

CHASING PAPI (Originalni naziv)

komedija

Nakon što otkriju da su prevarene tri djevojke se udružuju kako bi se osvetile svom dečku

 
Režija: Linda Mendoza
Scenarij: Laura Angelica Simon, Steve Antin
Uloge: Roselyn Sanchez, Sofiá Vergara, Jaci Velasquez, Eduardo Verástegui, ...

Filmografija

Tri žene u tri grada prouzročit će nevolju tri puta većih razmjera kada se udruže i krenu u potjeri za zavodnikom...

Cici (Sofiá Vergara) je prpošna konobarica iz Miamija, Lorena (Roselyn Sanchez) je intelektualka i odvjetnica iz Chicaga, a Patricia (Jaci Velasquez) bogata i razmažena nasljednica iz New Yorka. Njih se tri uopće ne poznaju te se kreću u dijametralno suprotnim krugovima, ali jednoga dana slučajno doznaju kako imaju mnogo toga zajedničkog – istog dečka!

Biznismen koji radi u kozmetičkoj industriji Thomas Fuentes (Eduardo Verástegui) uspijevao ih je godinama držati u zabludi da su mu jedine, stoga povrijeđene djevojke kreću u Los Angeles kako bi ga naučile pameti.

Prvi pokušaj uglednog studija Fox da snimi film orijentiran isključivo prema latinoameričkoj publici, "U potjeri za zavodnikom" u svome je naumu i uspio, budući da je riječ o vrlo zabavnoj i originalnoj komediji koja između redaka naglašava i važnost da se zajednica ponaša složno i izbjegava nepotrebne nesuglasice. Redateljica Linda Mendoza napravila je iznimno mudar potez ne produljujući beskrajno film, nego je cijelu priču sabila u urnebesnih 77 minuta, koje prolete gotovo u tren, bez ijedne pauze u tempu. Lukavog zavodnika igra Eduardo Verástegui, a njegove još lukavije djevojke Roselyn Sanchez, Sofiá Vergara i Jaci Velasquez.


Komentari (0)

Foto