ponedjeljak, 27.05.2024 15:00

Bandolera (2011)

Bandolera (Originalni naziv)

telenovela

Lagana priča puna emocija, strasti, avanture i opasnosti

Olmedo sumnja u nastavak vojnog ustanka nakon posljednjeg neuspjeha sa Sagastom, dok Leonor želi krenuti naprijed bez obzira na cijenu. Ali general Patinjo stiže u Arasanu i naređuje da se državni udar definitivno prekine. Hose Mistral uvjerava Pilar da može biti izvrsna glumica. Zatim, iza leđa, pokušava očijukati sa svim djevojkama u gostionici. Pilar, nagovarana od strane glumca, ostavlja Haira samog kad se želio pomiriti. Anibal je pod pritiskom Leonor da ubije Adolfa, dok Tereza želi da on ubije bankaricu. Anibal nije ubica, ali se odlučuje suočiti s novinarom i uperiti pištolj u njega. Marsijal i Adela pokušavaju se izbjegavati nakon poljupca, ali moguća zarazna bolest u školi ih tjera da ponovno surađuju. Marsijal razgovara s Lupe jer poznaje stručnjaka koji koristi suvremene medicinske tehnike i mogao bi pomoći Alvaru Montoru s njegovim invaliditetom. Nakon svađe sa Sarom, Himena joj ukrade pušku i odmaršira u planine, a iznenadi je Morales.
 
Režija: Rubén Torrejón, Rafael de la Cueva, ...
Scenarij: Tirso Calero, Daniel Martín Sáez de Parayuelo, ...
Uloge: Marta Hazas, Manuel Bandera, Alfonso Begara, Tomás del Estal, ...

Filmografija

Cijela priča događa se u 19. stoljeću na jugu Španjolske u Andaluziji i prati život Sare, bogate djevojke željne avanture koja bijegom u nepoznato mora odlučiti želi li biti Sara ili Bandolera.

Sara, studentica španjolske književnosti na Oxfordu, voli sve španjolsko, pogotovo priče o Carmen. Ona ima čaroban život, pun sluga, novca i luksuza, uključujući i čovjeka koji je čeka da se oženi s njom. Sarin je život bogat materijalnim, ali prazan emocijama. Ona sanja o pisanju i čezne za avanturama.

Jednog dana, odluči napustiti udobnost svog doma i odlazi na nezaboravno putovanje u Andaluziju. Sara doputuje u malo selo na jugu Španjolske (oko 1882 godine) u kojem upravo započinje proces pobune ​​među potlačenim seljacima. Kontroverzna banditska organizacija pod nazivom “Crna ruka” širi nasilje i nesigurnost, a to je upravo ono što je Sara i željela - avanturu i uzbuđenja.
Kroz različite likove bandita, sitnih mučitelja, putnika i poljoprivrednika, Bandolera doživljava svijet pun neopjevanih heroja.
Uz romantiku, ljubav, avanturu, izdaju i iznad svega puno emocija, Bandolera proživljava svoju novu životnu ulogu o kojoj je sanjala u sigurnosti svog bogatog života u Engleskoj.
Hoće li se Sara na kraju vratiti u Englesku ili prihvatiti život kao Bandolera saznat ćete u ovoj izvrsnoj telenoveli.

Komentari (0)

Foto