petak, 19.04.2024 15:00

Bandolera (2011)

Bandolera (Originalni naziv)

telenovela

Lagana priča puna emocija, strasti, avanture i opasnosti

sez.1 ep.293Adolfo objavljuje članak o tome kako su razbojnici ismijavali Civilnu gardu i Mendozu, što je izazvalo bijes Olmeda i plaćenika. Sara je bar jednom zadovoljna radom tog novinara. Leonor naredi Olmedu da prekrije regiju plakatima koji nude veliku nagradu za razbojnike. Također ga traži da natjera Saru da odustane od pokušaja osude vojnog udara. Kapetan ima plan kako to postići. Alvaro šeta gradom s Emilijom i nailazi na Lupe, koju pokušava učiniti ljubomornom. Sa svoje strane, čini se da je Emilija oduševljena društvom mladog Montora. Tereza ne može prestati razmišljati o otkriću da je Anibal vojni kapetan i odluči mu se suprotstaviti.
 
Režija: Rubén Torrejón, Rafael de la Cueva, ...
Scenarij: Tirso Calero, Daniel Martín Sáez de Parayuelo, ...
Uloge: Marta Hazas, Manuel Bandera, Alfonso Begara, Tomás del Estal, ...

Filmografija

Cijela priča događa se u 19. stoljeću na jugu Španjolske u Andaluziji i prati život Sare, bogate djevojke željne avanture koja bijegom u nepoznato mora odlučiti želi li biti Sara ili Bandolera.

Sara, studentica španjolske književnosti na Oxfordu, voli sve španjolsko, pogotovo priče o Carmen. Ona ima čaroban život, pun sluga, novca i luksuza, uključujući i čovjeka koji je čeka da se oženi s njom. Sarin je život bogat materijalnim, ali prazan emocijama. Ona sanja o pisanju i čezne za avanturama.

Jednog dana, odluči napustiti udobnost svog doma i odlazi na nezaboravno putovanje u Andaluziju. Sara doputuje u malo selo na jugu Španjolske (oko 1882 godine) u kojem upravo započinje proces pobune ​​među potlačenim seljacima. Kontroverzna banditska organizacija pod nazivom “Crna ruka” širi nasilje i nesigurnost, a to je upravo ono što je Sara i željela - avanturu i uzbuđenja.
Kroz različite likove bandita, sitnih mučitelja, putnika i poljoprivrednika, Bandolera doživljava svijet pun neopjevanih heroja.
Uz romantiku, ljubav, avanturu, izdaju i iznad svega puno emocija, Bandolera proživljava svoju novu životnu ulogu o kojoj je sanjala u sigurnosti svog bogatog života u Engleskoj.
Hoće li se Sara na kraju vratiti u Englesku ili prihvatiti život kao Bandolera saznat ćete u ovoj izvrsnoj telenoveli.

Komentari (0)

Foto