Na putu kući 2: Izgubljeni u San Franciscu (1996)

HOMEWARD BOUND II: LOST IN SAN FRANCISCO (Originalni naziv)

komedija obiteljski avantura

Nove pustolovine četveronožnih junaka tijekom samostalnog boravka u gradu

 
Režija: David R. Ellis
Scenarij: Sheila Burnford, Chris Hauty
Uloge: Michael J. Fox, Sally Field, Ralph Waite, Robert Hays, Kim Greist

Filmografija

Film je nastavak Dinseyevog hita iz 1993. koji je i sam bio prerada klasičnog filma za djecu iste tvrtke, "Čudesnog putovanja". Kao i u prethodnom, ljudi se pojavljuju na početku i na kraju filma, a glavni su junaci priče životinje koje govore.

Tri godine nakon planinskih pustolovina u filmu "Na putu kući" psi Chance i Shadow i mačka Sassy ponovno su u akciji. Njihovi vlasnici ovaj put kreću na izlet u Kanadu. Chanceu, Sassy i Shadowu ne sviđa se ideja putovanja u zatvorenom kavezu, pa u zadnji čas bježe s aerodroma. Najmudriji od njih troje, stari zlatni retriver Shadow, zna da je dom tu negdje iza mosta Golden Gate, međutim, ulice San Francisca kriju brojne opasnosti. Iako su im neprekidno za petama drugi psi, kao i šinteri, Chance se stigne i zaljubiti u privlačnu kujicu Delilah...

Jedan od glavnih posuđivača glasova iz prvog filma, Don Ameche (Shadow), u međuvremenu je preminuo, ali sve drugo ostalo je manje-više isto, osim što je umjesto okrutne prirode mjesto lutanja glavne trojke još okrutniji San Francisco.
Glasovi: Michael J. Fox, Sally Field, Ralph Vaite, Carla Gugino


Komentari (0)

Foto