Anđeo čuvar (2012)

Schutzengel / Guardians (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Bivši specijalac uvučen je u smrtonosnu igru mačke i miša

 
Režija: Til Schweiger
Scenarij: Stephen Butchard, Paul Maurice
Uloge: Til Schweiger, Luna Schweiger, Moritz Bleibtreu, Karoline Schuch, ...

Filmografija

Njemačka zvijezda Til Schweiger režira i glumi u emotivnom akcijskom trileru koji prati bivšeg specijalca unajmljenog da zaštiti tinejdžericu koja je ostala siroče i bila jedina svjedokinja ubojstvu prouzročenom korupcijom u vladi.

Max Fischer, bivši specijalac, unajmljen je da zaštiti problematičnu tinejdžericu Ninu: problematičnu jer je svjedočila brutalnom ubojstvu, a neki vrlo zli ljudi pokušavaju je ubiti. Izdani i u bijegu od ubojitog trgovca oružjem Thomasa Backera, čovjeka koji ne preže ni od čega da postigne svoj cilj, usamljenik Max i sirotica Nina sve se više zbližavaju, a okolnosti ih pretvaraju iz neznanaca u prijatelje, njihove nesigurnosti postaju povjerenje, a oboje se oslanjaju na ono drugo za zaštitu.

Kad se obrate Maxovu bivšem suborcu, hendikepiranom Rudiju, novostečena sigurnost Maxa i Nine pokaže se tek kratkotrajnom. Opet prisiljeni na bijeg, potraže utočište kod Sare, ljubavi Maxova života i, što on ne zna, državnoj tužiteljici kojoj je povjerena zaštita Nine kao svjedoka.

Sada počinje utrka s vremenom dok Sara pokušava odvesti dvoje bjegunaca na sigurno, a opaki Backer stavlja sve karte na stol.


Komentari (0)

Foto