Kolumbijska veza (2011)

Through the Eye (Originalni naziv)

akcija triler kriminalistički

Kako bi izbjegao zatvor bivši policajac pristaje na samoubilačku misiju

 
Režija: Julian Higgins
Scenarij: Bertie Higgins, Julian Higgins
Uloge: Robert Thorne, Tom Sizemore, Bertie Higgins, Bianca Valentin, David Castro

Filmografija

Jack Hooks, bivši murjak kojemu je smjestio korumpirani partner, poslan je u zatvor zbog droge. Odatle ga prijevremeno izvuče ponuda DEA-e. Poslan je na samoubilačku misiju u podzemlje krijumčara marihuane.

Godina 1976. bila je opasna u tjesnacima Yucatana. Jack Hooks bivši je murjak kojemu je smjestio korumpirani partner te je poslan u zatvor zbog zločina vezanog za drogu koji nije počinio. Odatle ga prijevremeno izvuče ponuda DEA-e te je poslan na misiju života i smrti: mora raskrinkati trgovinu drogom svog bivšeg partnera Franka Rossija i njegovih kontakata.

Hooks nema druge nego uroniti u podzemlje krijumčara marihuane, prolazeći uskim kanalom između Kube i Meksika poznatim kao Oko te zalazeći u srce nasilnoga kolumbijskog narkoprstena. Na njegovu je čelu Carlos Huerta, nemilosrdni narkobos koji je Rossijev izvor nabave, a Jackov krajnji cilj.

To jest, bude li mogao pobjeći iz džungli Kolumbije prije negoli njegova tajna veza s Elenom, Huertinom mladom kurtizanom, ne bude otkrivena i ne ugrozi njegov život i slobodu i živote njegove ekipe.


Komentari (0)

Foto