Izvan sumnje: Zatomljeni vrisak (2012)

Above Suspicion: Silent Scream (Originalni naziv)

drama

Četvrta adaptacija bestselera spisateljice Lynde La Plante o istražiteljici Anni Travis

 
Režija: Catherine Morshead
Scenarij: Lynda La Plante
Uloge: Kelly Reilly, Ciarán Hinds, Shaun Dingwall, Michelle Holmes, Celyn Jones, ...

Filmografija

Kelly Reilly tumači glavnu ulogu inspektorice Anne Travis, a Ciarán Hinds i dalje glumi glavnog inspektora Jamesa Langtona. Kao i uvijek, Anna Travis namjerava brzo doći do rezultata. Zna da bi joj uspješno riješeni slučaj pomogao da što prije dobije promaknuće pa nevezano za ostatak tima slijedi svoje instinkte. Hoće li je njezino potpuno oslanjanje na vlastitu snagu odvesti na opasan put?

Inspektorica Anna Travis u ovoj mini-seriji istražuje ubojstvo Amande Delaney, slavne, lijepe i tražene filmske zvijezde. Glavni inspektor James Langton i Anna Travis nanovo okupljaju tim kako bi otkrili tko je odgovoran za svršetak Delanyina tužna života. Tim otkriva da se iza Amandina glamura i bogatstva skrivala uznemirena, usamljena i uplašena djevojka.
 
Istraga ih vodi u svijet slave, bogatstva i filmskih setova. Amanda Delany imala je puno obožavatelja, no čini se isto tako i neprijatelja poput ljubomornih poznanika i povrijeđenih supruga svih njezinih javno poznatih ljubavnika. Pitanje je tko je od njih bio sposoban ubiti zvijezdu.

Izgleda da Langton i sâm vodi istragu - o svom nekada povjerljivom timu. Budući da vjeruje da mu je promaknuće izbjeglo zato što u prošlom slučaju nisu uspjeli uhititi dilera Fitzpatricka, Langton na svoj tim počinje gledati kritičkim okom. Smatra li da ih je jedan od njegovih kolega mogao njemu iza leđa prijaviti zamjeniku povjerenika? 


Komentari (0)

Foto