Divlje sestre (2002)

THE BANGER SISTERS (Originalni naziv)

komedija drama

Dvije prijateljice nalaze se nakon dugo godina kako bi proživjele reprizu burne mladosti

 
Režija: Bob Dolman
Scenarij: Bob Dolman
Uloge: Goldie Hawn, Susan Sarandon, Geoffrey Rush, Erika Christensen, ...

Filmografija

Sestre će se ujediniti nakon nekoliko desetljeća, samo kako bi shvatile da jedna još uvijek živi u vlastitoj prošlosti dok druga bježi od nje glavom bez obzira.

Krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća bilo je gotovo nemoguće pronaći rock zvijezdu koja nije osobno poznavala Suzette (Goldie Hawn) ili Vinnie (Susan Sarandon), samozvane ljepotice rock'n'rolla koje su skinule hlače brojnim glazbenicima, fotografirajući se usput kako bi sve mogle i dokazati. Međutim, od toga je vremena prošlo više od dvadeset godina, i njih se dvije nisu vidjele jako dugo.

Vinnie je danas Lavinia, uglađena majka iz predgrađa, stup zajednice, oslonac svojemu mužu i djeci. Suzette je još uvijek ona stara, drska i provokativna, želja reprize avantura iz svoje mladosti. No, kada Suzette dobije otkaz u baru u kojem je konobarila, treba podršku prijateljice, te kreće u potragu za Vinnie. Kada je konačno i pronađe, malo će se iznenaditi…

Humorna drama redatelja i scenarista Boba Dolmana, "Divlje sestre“ pripovijeda priču o različitim putovima na koje život može odvesti nekada bliske prijatelje, ali upozorava i na važnost prijateljstva i odanosti. Spajajući humor neslaganja i nepodudaranja dvaju svjetova s dramskim elementima mirenja sa životnim promjenama, Dolman je snimio zabavan i dojmljiv film, čije su prve zvijezde nedvojbeno oskarovke Goldie Hawn i Susan Sarandon. Uz njih, u njemu nastupaju još i slavni Geoffrey Rush, te mlađe glumice Erika Christensen i Eva Amurri.


Komentari (0)

Foto