ponedjeljak, 23.03.2020 18:45

Dr. House (2004)

House M.D. (Originalni naziv)

drama

Nekonvencionalni doktor i njegova ekipa mladih liječnika rješavaju slučajeve od kojih svi dižu ruke

sez.7 ep.3Liječnički tim utrkuje se s vremenom da otkrije što nije u redu sa spisateljicom (Amy Irving) koja je doživjela iznenadni napad u trenutku pokušaja samoubojstva. Uskoro će biti puštena s psihijatarskog odjela, a House misli da se razlog njezinog stanja krije u njezinom novom rukopisu.
 
Režija: Deran Sarafian, Daniel Attias, Daniel Sackheim
Scenarij: David Shore, Lawrence Kaplow, Peter Blake
Uloge: Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, ...

Filmografija

Kontroverznog dr. Housea tumači britanski glumac Hugh Laurie koji je američkoj publici, unatoč bogatoj karijeri, postao poznat tek zahvaljujući ovoj ulozi.

Iako kontroverzni dr. House, koji često ne igra po pravilima, ne vjeruje nikomu, a kamoli svojim pacijentima, i iako su njegove metode nerijetko sumnjive, on i njegova ekipa najboljih mladih liječnika rješavaju slučajeve od kojih svi drugi dižu ruke.

Liječnici koji s njime surađuju nerijetko će morati provaljivati u pacijentove domove ne bi li našli kakav trag ili iskušavati razne metode pokušaja i pogreške ne bi li došli do odgovora, no ono što je bitno jest da House ima neosporive rezultate. Čest savjetnik u tim nekonvencionalnim metodama liječenja bit će mu i njegov dobar prijatelj dr. James Wilson, onkolog. Iako se House neprestano svađa s bolničkom administratoricom dr. Lisom Cuddy oko svojih smjena i dužnosti, među njima postoji kemija koja bi mogla prerasti u nešto mnogo ozbiljnije.

Komentari (27)

Foto