Ubojite zaruke (2006)

ENGAGED TO KILL (Originalni naziv)

triler drama

Neka obećanja su ubojita

 
Režija: Matthew Hastings
Scenarij: Alan Moskowitz
Uloge: Maria del Mar, Joe Lando, Dominic Zamprogna, Katharine Isabelle, ...

Filmografija

Napeti triler temelji se na istinitoj priči, a gleda se u jednom dahu. Glumačka ekipa odlično je odradila svoj posao, a cilj filma je prikazati kako niti nakon velike nesreće (otmice) koja sretno završava, ljudi ne mogu tako jednostavno nastaviti svoj život.

Dok Abby (M. del Mar) i njezina kći Maddy (K. Isabelle) bezbrižno obilaze trgovine i potom zajedno večeraju vani, i ne slute da im je to zadnja spokojna večer. Na povratku kući Abby je oteta, a već sutradan otmičari traže milijun dolara otkupnine. Robert (J. Lando), Abbyn suprug, ne oklijeva ni trenutka, iako je milijun dolara iznos koji će dovesti u pitanje cijeli njegov posao pa i egzistenciju cijele obitelji.

 

Abby zna da neće biti pošteđena jer su joj dopustili da vidi jednu od otmičara, djevojku Sally (D. Evangelista) i, ako je puste, mogla bi prepoznati otmičarku. Zato iskoristi priliku kad prikolica uspori i iskoči na cestu, a iz vozila nesretnim slučajem padne i Sally. No, Abby je prošla samo s prijelomom noge, a Sally je poginula.

 

Iako spašena i ponovno s obitelji, nevolje tek počinju... 

Komentari (0)

Foto