Ljeto na ranču Kojotova strijela (1996)

COYOTE SUMMER (Originalni naziv)

akcija avantura

Callie nikad nije stalo ni do koga osim do same sebe dok nije upoznala prekrasnog vranca

 
Režija: Matias Alvarez
Scenarij: Karen Krenis
Uloge: Vinessa Shaw, Adam Beach, Bruce Weitz, Ed Lauter, Cindy Pickett

Filmografija

Moderan vestern kroz zanimljivu priču suočava gradski način života i život na ranču, te otkriva kako mladi čovjek, ako je po prirodi dovoljno radoznao, može ono što ga zanima naći na bilo kojemu mjestu na svijetu.

Callie Carpenter (V. Shaw) prava je gradska djevojka. Najveća joj je strast biciklizam i da bi pobijedila spremna je riskirati, pa i ugroziti sebi život. Zbog toga je majka, profesorica koju čeka studijsko putovanje u London, ne želi ostaviti samu kod kuće, nego je šalje svojoj sestri Maggie na ranč.
 
Maggie (C. Pickett) i Mitchell Foster (E. Lauter) imaju veliki ranč koji se zove Coyote Arrow. Imaju krave i bave se konjima, a u njihovoj je staji i prelijepi, ali divlji vranac kojega nitko ne može ukrotiti. Točnije, ne može ga ukrotiti njihov nadglednik Snapper (B. Weitz), no smiriti ga zna mladi pomoćni kauboj, Indijanac Rafe (A. Beach).

Callie stiže na ranč upravo u trenutku kad Rafe smiri konja, ali Snapper skoči i uznemiri konja, koji skoči i ozlijedi ga. Snapper nagovara gazdu da proda konja, ali Callie slučajno čuje jedan razgovor koji otkrije prave Snapperove namjere... 


Komentari (0)

Foto