Svi biseri mog starog (2010)

$#*! My Dad Says (Originalni naziv)

komedija

Urnebesne dogodovštine čangrizavog oca Eda (W. Shatner)

 
Režija: David Kohan, Max Mutchnick, Justin Halpern, ...
Scenarij: David Kohan, Max Mutchnick, Justin Halpern, ...
Uloge: William Shatner, Jonathan Sadowski, Nicole Sullivan, Will Sasso, Jean Smart

Filmografija

Serija je bazirana na Twitter profilu Justin Halperna (autora istoimene knjige) i citatima njegovog oca Sama. Priča u seriji prati Eda koji ima 72 godine i koji se već tri puta razveo, ima dva sina od kojih se jedan vraća pod roditeljski krov. Otac i sin pokušavaju naći zajednički jezik...

Smiješna i iskrena komedija "Svi biseri mog starog" od producenata serije ´"ill i Grace" bazirana je na Twitter profilu Justina Halperna koji ima više od nekoliko milijuna sljedbenika! Ova humoristična serija istodobno je priča o sinu koji traži potvrdu od svoga nedruželjubivog oca koji je već sve proživio, kao i priča o ocu koji shvaća da nikad nije prekasno biti dobar otac. Čak i ako to znači dopustiti svom nezaposlenom sinu sa završenim fakultetom da se useli k tebi na neodređeno vrijeme!

Legendarni William Shatner (Bostonsko pravo, Pravda za sve, Zvjezdane staze, T. J. Hooker) u ovoj humorističnoj seriji utjelovljuje Eda, 72-godišnjaka koji je nepresušno vrelo mudrosti jačine vatrogasnog crijeva. Tri puta rastavljen i veteran iz triju ratova, Ed mrzi okolišati. Izravan i jakih stavova, izrazit će svoje nepoželjne i često politički nekorektne primjedbe bilo kome u slušnom dometu. A kad smo već kod dometa, nađete li se na njegovu posjedu nakon 21 sat, a da se prije niste najavili, velike su šanse da ćete se naći u dometu njegove sačmarice! 

Osim Shatnera, u seriji glume i Jonathan Sadowski (Umri, ali prodaj; Ona je muškarac; Chuck), Will Sasso (MADtv) i Nicole Sullivan (MADtv, Kralj Queensa, Stažisti, Ponovno 17). 

Nitko nije pošteđen Edova prigovaranja, uključujući i njegove sinove, Henryja (Sadowski), koji je neuspješni pisac i bloger bez plaće, te Vincea (Sasso), koji se bavi prodajom nekretnina, a čija je druga polovica dominantna Bonnie (Sullivan). Kad se Henry nađe u situaciji da više ne može plaćati stanarinu, Ed pokazuje svoju nježniju stranu i poziva ga da se useli s njim. Henry pristaje, svjestan da verbalni napadi ne samo da neće prestati nego sada neće imati ni kamo pobjeći od njih. Teško je opisati taj odnos između oca i sina, ali Ed bi s lakoćom pronašao odgovarajuće riječi.

Producenti serije ´Svi biseri mog starog´ su David Kohan (Will i Grace) i Max Mutchnick (Will i Grace). Halpern i Patrick Schumacker su izvršni koproducenti, zajedno s Jeffom Astrofom (Nove avanture stare Christine, Pod kaznom do smrti, Prijatelji).


Komentari (0)

Foto