Granice zločina (2013)

Crossing Lines (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Tim elitnih istražitelja u lovu na zločince po cijeloj Europi, uključujući i naše krajeve

Režija: Andy Wilson, Daniel Percival, Eric Valette
Scenarij: Edward Allen Bernero
Uloge: William Fichtner, Marc Lavoine, Gabriella Pession, Tom Wlaschiha, ...

Filmografija

S obzirom da je Europa postala “sigurna kuća” za mnoge članove podzemlja pojavljuje se potreba za oformljavanjem specijalnog odreda vrhunskih istražitelja koji će rješavati probleme na globalnoj razini.

Opširnije

Serija predstavlja jedan takav tim koji sadrži pet detektiva na čelu s kapetanom Louisom Danielom. Makar na prvi pogled imaju malo toga zajedničkog ova neobična policijska ekipa mora naučiti živjeti i raditi zajedno u iznimno opasnim uvjetima. Smješteni u napuštenom skladištu ispod zgrade Suda suočavaju se s birokratskim, pravnim i kulturološkim preprekama dok love iznimno opasne ljude po cijeloj Europi od Francuske, Njemačke, Velike Britanije i Nizozemske do Italije, Poljske, Rusije i Slovenije. 

Zaplet serije počinje s bivšim njujorškim policajcem Carlom Hickmanom (glumi ga sjajni William Fichtner) koji je nakon ranjavanja na poslu postao ovisnik i sad preživljava radeći kao čistač. Njega Michel Dorn (legendarni Donald Sutherland), član Međunarodnog kriminalističkog suda regurtira u specijalnu jedinicu koja se bavi zločinima koji se događaju u više država. Tim u kojem se Hickman nađe malen je, ali sadrži stručnjake koji mogu izaći na kraj s raznim profilima zločina. Predvodi ga Louis Daniel, a sačinjavaju još i francuska kriminalistička analitičarka, vrhunski tehničar iz Njemačke, stručnjak za oružja i taktiku iz Sjeverne Irske te prikrivena mafijaška istražiteljica iz Italije. 
 
Uz Williama Fichtnera (Usamljeni osvetnik, Pad crnog jastreba) i Donalda Sutherlanda (Dvanaestorica žigosanih, M.A.S.H., Igre gladi) odličnu glumačku postavu čine francuski glumac i glazbenik Marc Lavoine, njemački glumac Tom Wlaschiha (Igra prijestolja), odlična talijanska karakterna glumica Gabriella Pession, engleski glumac Richard Flood i mlada francusko-američka glumica Moon Dailly.
 

Video

Foto

Komentari (2)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >