Tajne (2013)

Tajne (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima

 
Režija:
Scenarij: Vlado Bulić
Uloge: Filip Juričić, Jelena Jovanova, Aleksandar Cvjetković, Ksenija Pajić, ...

Filmografija

Serija prati dvije obitelji i tri generacije sa svojim problemima i neriješenim odnosima, što jamči dramu. Dvoje mladih moraju proći kroz niz spletki i prikrivenih tajni pronaći istinu o sebi i o svojim obiteljima.

Makedonka Jelena Jovanova možda je nova zvijezda hrvatskih serija, ali s prebogatim glumačkim iskustvom okrunjenim s nekoliko glumačkih nagrada. Jelenu je život bacio pred kamere u filmu 'U zemlji krvi i meda', kada je svakodnevno surađivala i družila se s Angelinom Jolie. 
 
Filip Juričić, ovaj puta neće igrati negativca već će biti dobar dečko. 'To nije onako plošni lik. Neću puno otkrivati, ali to je jedan pozitivac koji ima vrlo tešku priču u sebi i mrak koji izbija, tako da nije klasičan i nikako ne može postati dosadan', objasnio je šarmantni glumac, dodajući da se od prve audicije odlično slaže s novom glumačkom partnericom. I Jelena je sličnog mišljenja: ' Filip je izvstan glumac i zbilja mi puno pomaže u savladavanju hrvatskog jezika. Jako mi se sviđa serija i moj lik, a na setu je odlična atmosfera pa mi nije teško raditi i po 12 sati dnevno', priznala je makedonska ljepotica.

Uz Filipa i Jelenu, gledatelji će uživati i u jakim glumačkim imenima poput Ksenije Pajić, Borisa Svrtana, Aleksandra Cvjetkovića, Jasne Bilušić, Mladena Čuture, Stjepana Perića te mnogih drugih. 


Komentari (9)

Foto