Oluja (2013)

La Tempestad (Originalni naziv)

telenovela

Meksička telenovela koja je oborila sve rekorde gledanosti. Oluja počinje!

 
Režija: Monica Miguel
Scenarij: Liliana Abud, Humberto 'Kiko' Olivieri
Uloge: Ximena Navarrete, Iván Sánchez, César Évora, Daniela Romo, William Levy, ...

Filmografija

Meksička priča o ljubavi, prijevari, tajnama i spletkama. William Levy je kapetan broda "Oluja" koji je za svoju ljubav prebroditi i najveću oluju.

Marina je menadžer hotela u gradu. Njena karijera nailazi na loš period kad sazna da njena majka Beatris Reverte boluje od teške bolesti.

U isto vrijeme u mjestu ’’Nuestra Senora del Mar’’ živi Damian Fabre, mladi kapetan koji posjeduje ribarski brod ’’La Tempestad’’ (Oluja). Damian je zadužen za snabdjevanje ribom tvornicu ribljih konzervi ’’Neptun’’. Esthercita, kćer gradonačelnika, opsjednuta je Damianom, koji poslije njenih upornih udvaranja popušta.
 
U gradu se pojavljuje Mercedes Artigas, misteriozna i elegantna žena. Ona je vlasnica ’’Neptuna’’ i očajnički joj je potreban netko ko će spasiti tvornicu od bankrota. Nudi Marini šansu da popravi svoj profesionalni život tako što će preuzeti financijski i administrativni menadžment u tvornici. Marina prihvaća preseliti u grad, ali Mercedes krije veliku tajnu: ona je Marinina prava majka. Još dok je bila vrlo siromašna u nju se zaljubio kriminalac Ernesto koga je odbila, jer je bila zaljubljena u Leonarda sa kojim je ostala u drugom stanju. Bijesni Ernesto ubio je Leonarda, a Mercedes je pobjegla i ubrzo poslije toga rodila je blizanke: Marinu i Magdalenu. Ernesto je oteo Magdalenu, obeščastio je i osudio na život prostitutke. Kako bi spasila Marinu od iste sudbine, Mercedes je odlučila dati je na usvajanje. Bogati i zgodni Hernan još od djetinjstva je zaljubljen u Marinu. Dovoljno je moćan da dobije sve što poželi, ali Marina voli Damiana i da bi ga učinila ljubomornim prihvaća Hernanovo udvaranje..

Komentari (1)

Foto