Uvijek je sunčano u Philadelphiji (2005)

IT'S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA (Originalni naziv)

komedija

Mac, Charlie, Dennis i Sweet Dee suvlasnici su pivnice Paddy's u Philadelphiji

 
Režija: Rob McElhenney, Daniel Attias, Jerry Levine, ...
Scenarij: Glenn Howerton, Rob McElhenney, Charlie Day, ...
Uloge: Charlie Day, Kaitlin Olson, Rob McElhenney, Glenn Howerton, Danny DeVito

Filmografija

Humoristična serija It's Always Sunny in Philadelphia prikazuje živote četvero egocentričnih prijatelja kojima njihova iskrivljena stajališta i kritični sudovi nerijetko stvaraju nevolje...

Mac, Charlie, Kelly i Dennis najbolji su prijatelji i suvlasnici irske pivnice Paddy's u Philadelphiji. Sweet Dee Dennisova je sestra i šankerica u pivnici. U svakoj epizodi likovi gledaju samo svoje interese bez obzira na jedinstvenost ili uobičajenost situacije. Iako žele zajednički uspjeh posla kojime se bave, nerijetko im je draže prevariti jedno drugo.

Ozbiljna pitanja kao što su rasizam, pobačaj, konzumacija alkohola među maloljetnicima, zlostavljanje, upotreba oružja, neizlječive bolesti i smrt poprimaju nešto drukčiji značaj u neobičnom svijetu ovih 20-godišnjaka. Oni su stručnjaci u svakom području, no istodobno potpuno su neiskusni i često rabe revizionističku povijest kako bi potkrijepili svoju vjerodostojnost koja se uvelike kosi sa stvarnošću njihovih života.

McElhenney, Howerton i Day prvu su epizodu snimili običnom kamerom za svega 200 $, a zatim je montirali na kućnom računalu. Tih 200 $ uglavnom su potrošili na pizze i gorivo vozeći se do lokacija na kojima su snimali. FX Networks otkupio je seriju i ponovno snimio pilot epizodu - za puno više od 200 $.


Komentari (13)

Foto