ponedjeljak, 17.06.2024 16:59

Put iskupljenja (2006)

Broken Trail (Originalni naziv)

vestern

Dva iskusna kauboja odluče pomoći skupini mladih kineskinja koje očekuje teška sudbina

Iskusni kauboj Print Rajter zajedno sa svojim rođakom Tomom Hartom mora da prevede stado konja iz Oregona u Vajoming. Na svom putovanju Print i Tom nailaze na petero mladih devojaka iz Kine koje čeka teška sudbina. Naime njihova vlasnica ih vodi u bordel kako bi zaradila na njima. Print i Tom odlučuju da spase devojke i nastave svoje putovanje na kojem će naići na mnoge probleme. Osim brige o petoro žena i konjima, dvojici kauboja probleme stvara i grupa protivnika koji nastoje da preotmu devojke.
 
Režija: Walter Hill
Scenarij:
Uloge: Robert Duvall, Thomas Haden Church, Gwendoline Yeo, Todd Allen, Olivia Cheng

Filmografija

Projekt slavnog redatelja Waltera Hilla ("The Warriors", "48 Hrs.") 2007. godine bio je nominiran za tri Zlatna globusa i to u kategorijama najboljeg glavnog i sporednog glumca te kao najbolja mini serija.

Iskusni kauboj Print Ritter (Robert Duvall) zajedno sa svojim nećakom Tomom Hartom (Thomas Haden Church) mora prevesti stado konja iz Oregona u Wyoming. Na svom putovanju Print i Tom nailaze na petero mladih djevojaka iz Kine koje čeka teška sudbina. Naime njihova vlasnica ih vodi u bordel kako bi zaradila na njima. Print i Tom odluče spasiti djevojke te nastavljaju svoje putovanje na kojem će naići na mnoge probleme. Osim brige o petero žena i konjima dvojici kauboja probleme stvara i grupa protivnika koji nastoje oteti djevojke.

Komentari (3)

Foto