Ekstremisti (2002)

Extreme Ops (Originalni naziv)

akcija triler avantura

Kada ekipa entuzijasta slučajno snimi ratnog zločinca započinje borba za njihove živote

 
Režija: Christian Duguay
Scenarij: Timothy Scott Bogart, Mark Mullin
Uloge: Devon Sawa, Bridgette Wilson, Rupert Graves, Rufus Sewell, Heino Ferch

Filmografija

Filmska ekipa putuje u austrijske Alpe kako bi tri ljubitelja ekstremnog sporta ondje snimila reklamu. No ne znaju da se u blizini skriva Slobodan Pavle, srpski ratni zločinac...

Filmska ekipa putuje prema Alpama, blizu slovenske granice, snimati film o ekstremnim sportašima, koji će u svrhe reklamnog spota pokušavati izbjeći lavinu. No ono što ekipa ne zna jest da snimaju blizu skrovišta Slobodana Pavla, srpskog ratnog zločinca. Slučajno ga snimivši, postanu meta nemilosrdnog krvnika koji ih po svaku cijenu želi spriječiti da svijetu otkriju njegovo tajno mjesto.

“Ekstremisti” je klasični predstavnik akcijskog žanra koji će biti najatraktivniji gledateljima koji vole akrobacije i bezglave potjere. Spretnost i vještine na snijegu, vodi, u zraku ili helikopterima, samo se nižu jedna za drugom. Dakle, ukoliko želite znati kako izgleda smrtonosna potjera na skijama, snowboardu, raftingu, i svjedočiti nevjerojatnim snimkama base jumpinga ili sky divinga, “Ekstremnisti” će vam pružiti nevjerojatnu adrenalinsku vožnju i vizualno impresivnu avanturu.
 


Komentari (0)

Foto