Istina o muškarcima (2009)

Separation City (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Bolna lekcija o tome kako neuzvraćena ljubav traje zauvijek

 
Režija: Paul Middleditch
Scenarij: Tom Scott
Uloge: Joel Edgerton, Rhona Mitra, Danielle Cormack, Les Hill

Filmografija

Simon ima problema sa suprugom i počinje se zaljubljivati u njezinu prijateljicu Katrien, koja se rastaje od muža Klausa kojega je zatekla u krevetu s drugom… Priča o udvaranju, prijateljstvu i odustajanju. Film za svakoga tko je bio u vezi i probudio se pokraj osobe koju je nekoć neizmjerno obožavao i pomislio, makar na trenutak, zar je to sve?

Simon i Pam, nekoć savršen par, žive u uskogrudnom i udobnom predgrađu s dvoje male djece. Seksualni život im je u zastoju, a brak u krizi. Na satu joge za mlade majke Pam upozna prekrasnu čelisticu Katrien, koju brzo prihvati skupina mladih parova koji sebe nazivaju obiteljskom grupom.

Katrien je došla za svojim nevjernim mužem Klausom na Novi Zeland u nadi da će im ljubav ondje procvasti. Umjesto toga, zatekla ga je u krevetu s mladom studenticom umjetnosti, a njihov se brak raspao. Katrienina iznenadna sloboda i ranjivost potpuno obore razočaranog Simona s nogu.

Povrijeđena, zbunjena i usamljena, Katrien podlegne Simonovoj zaljubljenosti, a seksualna napetost se rasplamsa. No dok njihova obostrana privlačnost raste i postaje neodoljiva, moraju je tajiti obiteljskoj grupi. Petljaju i upropaste niz prilika da bi se na kraju brižljivo planiran tajni sastanak u Berlinu pretvorio u divlju i ludu farsu koja prijeti uništenjem njihovih života


Komentari (0)

Foto