petak, 10.02.2023 08:20

Pervanov dnevnik (2013)

Pervanov dnevnik (Originalni naziv)

show zabava

"Samo je informiran narod uistinu informiran narod" - Želimir & Živojin

sez.1 ep.7Za izgradnju vlastitog stava svaki građanin nužno treba pravodobnu, ako je potrebito, čak i istinitu informaciju. RTL je angažirao svjetski ugledne novinarske tehničare, ing. Želimira Kučinu (Željko Pervan) i ing. Živojina Mirića (Mladen Horvat) da svojim briljantnim perom oslikaju hrvatsku regionalnu i globalnu stvarnost.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Željko Pervan

Filmografija

Legendarni Pervanov Dnevnik evoluirao je od radijske uspješnice te će svojim prisustvom kontaminirati i televizijski prostor. Zahvaljujući mreži jataka i doušnika, inženjeri se uspijevaju infiltrirati u sve institucije države i na taj način pružiti narodu pravu sliku stanja u državi i okolini.


Od ponedjeljka do četvrtka moći ćete gledati središnji regionalni informativni program u trajanju od 900 bitnih sekundi. Najpoznatiji pogonski inženjeri, novinarski tehničari, Živojin Mirić (Mladen Horvat) i Želimir Kučina (Željko Pervan) informirat će vas o svemu bitnom u zemlji, regiji, a i šire.

Vjerujemo da je u vremenima sveopće krize i pada svih vrijednosti neophodno steći uvid u pravu istinu koju će vam dnevno prezentirati ova dva doajena hrvatsko-srpskog novinarstva.


Komentari (6)

Foto