utorak, 21.05.2024 22:50

Plesna akademija (2010)

Dance Academy (Originalni naziv)

drama obiteljski

Uzbudljiva životna priča namijenjena je mladima, ali i svima onima koji su ikada imali snove

sez.1 ep.2Presrečni zaradi sprejema na plesno akademijo se Tari življenje obrne na glavo. Predvsem, ker jo imajo na šoli za najslabšo plesalko, se Tara odloči, da bo s pridnim delom požela priznanje pri učiteljih. Spozna nove prijatelje in sovražnike, predvsem pa pogreša svoje domače.
 
Režija: Ian Watson, Ian Gilmour, Daniel Nettheim
Scenarij: Samantha Strauss, Joanna Werner
Uloge: Jordan Rodrigues, Xenia Goodwin, Alicia Banit, Dena Kaplan, Tara Morice

Filmografija

Koliko život petnaestogodišnjaka može biti istovremeno jednostavan i kompleksan, kako se perspektive mijenjaju iz sata u sat i zašto tinejdžere tretiraju kao djecu, teme su kojima se ova popularna australska serija bavi u nastojanju da realno prikaže odrastanje grupe ambicioznih mladih plesača.

Petnaestogodišnja Tara Webster odrasta na jednoj australskoj farmi, sanjajući o karijeri balerine i studiju na Nacionalnoj plesnoj akademiji u Sydneyu. Ostvarenje svih njenih želja stiže u pismu sa potvrdom o položenoj audiciji i pozivu za upis na Akademiju. Ipak, ono što Tara ne shvaća je koliko daleko mogu ići naporni treninzi i natjecateljski, intrigantni odnosi među studentima, ali i to da je za opstanak na Akademiji potrebno mnogo više nego što je sam balet.

Komentari (0)

Foto