Dnevnici mlade Carrie B (2013)

The Carrie Diaries (Originalni naziv)

komedija drama

Prequel kultne serije "Seks i grad" koji se temelji na istoimenoj knjizi Candace Bushnell

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania Owen, ...

Filmografija

Mišljenja oko ove serije su podijeljena. Serija je jedva dobila drugu sezonu, s time da većina kritičara tvrdi da uspjeh koji i ima duguje isključivo "nostalgiji gledatelja za originalnom serijom". Nakon te druge sezone je otkazana.

Godina je 1984. i život šesnaestogodišnje Carrie Bradshaw sve je samo ne lagan. Nakon što joj je preminula majka, sestra Doorit (Stefania Owen) pretvorila se u pravu buntovnicu, a otac Tom (Matt Letscher) preopterećen je odgovornošću jer se odjednom sam mora brinuti za dvije tinejdžerice. Carrieni prijatelji – slatka štreberica Jill, sarkastična i samouvjerena Maggie (Katie Findlay) i osjećajni Walt (Brendan Dooling) – jedini su koji joj čine život podnošljivim, posebice kada njihova školska kolegica Donna LaDonna (Chloe Bridges) počne spletkariti protiv nje.

Međutim, dosadan život u predgrađu nije dovoljan da Carrie pomogne zaboraviti na brige. Jedino što joj donosi uzbuđenje u inače miran život jest dolazak novog, privlačnog učenika Sebastiana Kydda (Austin Butler) u njezinu srednju školu. Usprkos tome, Carrie se teško nosi s tugom nakon što je izgubila majku.

Njezin otac siguran je da bi joj promjena okoline pomogla, pa joj ponudi stažiranje u pravničkoj tvrtki na Manhattanu, što Carrie odmah s radošću prihvati. Kada stigne u glamuroznu urbanu džunglu New Yorka, doživi baš onakvo uzbuđenje kakvo joj je trebalo. 

 

U drugoj sezoni pred Carrie su velike odluke o spašavanju starih prijateljstava, ali i izgrađivanju novih – naime, u njezin će život ući legendarna Samantha Jones (Lindsey Gort), uz koju će joj život u New Yorku postati još uzbudljiviji!


Komentari (0)

Foto