Kućni odgoj (2009)

HOUSE BROKEN (Originalni naziv)

komedija

Kako natjerati već odrasle sinove da se silom odsele iz roditeljske kuće?

 
Režija: Sam Harper
Scenarij: Sam Harper, Meredith Preston
Uloge: Danny DeVito, Katey Sagal, Skyler Stone, Caitlin Crosby, Ryan Hansen, ...

Filmografija

Otkačena komedija je redateljski prvijenac Sama Harpera, poznatog suscenarista hitova "Upravo vjenčani" i "Popust na količinu" 1 i 2 te hit-crtića "Sezona lova" i "Rio".

Tom Cathkart (D. DeVito) je umirovljeni vatrogasac koji bi konačno htio ostvariti davni san o mirnom i jednostavnom životu s voljenom suprugom (K. Sagal). No Tom zna da to neće biti moguće, isključivo zbog njihovih već odraslih sinova Quinna (S. Stone) i Elliota (R. Hansen) koji su nezaposleni i prilično neodgovorni te u potpunosti ovise o svojim roditeljima, osobito o majci koja o njima neumorno skrbi. Međutim, kad im roditelji jednog dana odluče nenajavljeno otputovati na izlet, dečki će se naći u sasvim nepoznatoj situaciji i posve prepušteni samima sebi. Ostavljeni bez hrane, novca pa čak i električne energije, Quinn i Elliot ne znaju da je to dio roditeljskog plana o njihovom prisiljavanju na pronalaženje posla i selidbi iz kuće. No Tom i supruga podcjenjuju otpornost i snalažljivost svojih sinova, što će se pokazati kad zbivanja krenu u neočekivanom i kaotičnom smjeru...

Uz Dannyja DeVita i poznatu Katey Sagal (serije "Bostonsko pravo", "Sinovi anarhije", "Futurama"), najpoznatiju po ulozi Peggy Bundy u kultnoj humorističnoj seriji "Bračne vode" u simpatičnoj komediji glume i Skyler Stone ("Pravila privlačnosti", "Zauvijek zajedno") te Ryan Hansen ("Petak 13.", "G. I. Joe: Osveta", serija "Veronica Mars").


Komentari (2)

Foto