ponedjeljak, 17.06.2024 14:10

Divlje srce (2023)

Wild Heart / Yabani (Originalni naziv)

drama romantika

Rastrgan između dvaju svjetova, morat će donijeti odluku života

sez.1 ep.9Neslihan se mora suočiti s istinom, koliko god joj to bilo teško. Naime, otkrila je odgovor na pitanje: "Zašto bi otac to učinio sinu?" Serhan shvaća da je došao do kraja puta i bježi. Alaz i Jaman susreću se na putu kojim su krenuli kako bi pronašli Serhana. Samo što jedan želi spasiti oca, a drugi raščistiti račune. Istina koja dočeka dvojicu braće kad Serhana pronađu u njegovu skrovištu ponovno će promijeniti odnose snaga u obitelji Sojsalan.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Halit Özgür Sari, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Osman Alkaş...

Filmografija

U seriji pratimo Jamana kojeg tumači Halit Özgür Sari, hrvatskoj publici poznat kao Kadir, najstariji brat iz dramske serije ''Snaga obitelji''.

Serija prati nevjerojatno putovanje Alija, koji je otet kao dječak i završio je radeći za bandu koja ga je otela. Nakon godina proživljenih teškoća, Ali se preimenuje u Jaman i bježi svojim otmičarima kako bi zajedno sa svoja tri prijatelja izgradio novi, bolji život. Ovoj družini nije lako, ali marljivo rade i uspijevaju ostaviti mračnu prošlost iza sebe. Stvari se zakompliciraju kada Jaman upozna Ruju, lijepu djevojku iz bogatog dijela grada. Njezin se dečko umalo predozirao i na Jamanu je da ga spasi. Odvodi Rujina dečka njegovoj majci liječnici. Kasnije, nakon što je dečko pretukao Jamanovog najboljeg prijatelja u znak odmazde, jer je njegovoj majci otkrio njegov problem s drogom, Jaman odlazi u njegov dom kako bi se osvetio. Tada Jaman shvaća da je Rujin dečko njegov brat, a on je zapravo Ali Sojsalan, dječak koji je otet prije 15 godina. Uhvaćen između obitelji koju je stvorio i obitelji koja mu je ukradena, put pred njim je neizvjestan. Je li on Jaman ili Ali? Kroz sve to, Jaman nekako uspijeva održati svoju dušu čistom i nikada ne podlegne tami koja ga okružuje.

Komentari (0)

Foto