Premijer (2007)

Premijer (Originalni naziv)

komedija

Srbija, 2015. godina - formira se nova vlada, a budući premijer konačno dolazi iz naroda

 
Režija: Milutin Karadžić
Scenarij: Stevan Koprivica, Staša Koprivica
Uloge: Mila Ergović, Rene Bitorajac, Nikola Kojo, Jelisaveta Seka Sablić, ...

Filmografija

Novi premijer Srbije dosad nije bio poznat javnosti. Čak ni televizija koja je objavljivala rezultate izbora nije imala njegovu sliku. Kad su ga svi konačno "upoznali", nema osobe koja ga nije zavoljela. Novi premijer nema napisane govore, nego govori jednostavno kako bi bio što bliži svojim sugrađanima...

Nova sit-com serija obrađuje popularnu temu politike i političara. Junaci ove serije su političari sa svim manama i vrlinama, a prije svega oni su isto ljudi koji imaju loše dane i koji donose odluke koje utječu na cijelu državu. Serija se ne bavi aktualnim političarima i političkim pitanjima, nego nazovimo ih predviđanjima kako bi za dvije godine moglo u državi biti.

Vidjet ćemo mnoge glumačke zvijezde s ovih prostora: hrvatska glumica Mila Ergović će glumiti ulogu Hedvige, specijalnog izaslanika i neku novu Carlu del Ponte u budućnosti, Rene Bitorajac utjelovio je premijera Hrvatske, a Mladen Nelević premijera Crne Gore. U Vladinom kabinetu nalaze se Nikola Kojo kao šef BIA, dok je predsjednik Republike Srbije žena - Jelisaveta Seka Sablić. Premijerovu sekretaricu glumit će Anita Mančić, a suprugu Isidora Minić.

Serija je nastala prema ideji kreativnog tima koji je realizirao uspješnu seriju M(j)ešoviti brak.


Komentari (0)

Foto