srijeda, 15.05.2024 13:30

Kroz Europu s Bettany Hughes: Od Pariza do Rima (2022)

From Paris to Rome with Bettany Hughes / Bettany Hughes' Grand Tour 1 From Paris to Rome (Originalni naziv)

dokumentarni

Profesorica Bettany Hughes je na putovanju života kroz Francusku i Italiju

sez.1 ep.3U Firenci, "kolijevci renesanse", Bettany Hughes uživa u kulturi grada, u djelima Botticellija i Michelangela. Odlazi na jezero Como i saznaje kako su se slavne osobe kroz povijest odmarale na talijanskim jezerima. Njezina posljednja postaja je Milano, modna prijestolnica Italije, gdje će pronaći odjeću za koktel zabavu s milanskim modnim znalcima.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Bettany Hughes

Filmografija

Bettany Hughes kreće na putovanje iz grada ljubavi - Pariza. Istražuje Louvre, susreće dizajnera Christiana Louboutina i vozi se brodom na rijeci Seine. Zatim ide prema jugu Francuske i prepušta se čarima Azurne obale.

Bettany Hughes zanima kako putovanje, umjetnost i kultura mogu obogatiti naše živote. Nadahnuta putovanjima mladih aristokrata u 18. stoljeću, Bettany kreće na moderna, užitkom ispunjena hodočašća do nekih od najljepših europskih gradova, uključujući Pariz, Nicu, Firencu, jezero Como, Veneciju i Rim. Bettany otkriva raskoš umjetnosti i kulture koja ove destinacije čini najželjenijim i najpopularnijim na svijetu. Ovo je putovanje puno radosti i užitaka, inspirativne umjetnosti, kulture i povijesti, uz zdravu dozu finog vina i ukusne hrane.

Komentari (0)

Foto