Paparazzi (2004)

Paparazzi (Originalni naziv)

akcija triler drama

Paparazzi i njihova moć da nekoga svojim fotoaparatom vinu među zvijezde ili bace u ponor

 
Režija: Paul Abascal
Scenarij: Forry Smith
Uloge: Cole Hauser, Robin Tunney, Dennis Farina, Daniel Baldwin, Tom Hollander

Filmografija

Paparazzi bilježe holivudski sjaj i glamur istovremeno utažujući glad javnosti za informacijama i fotografijama njihovih omiljenih zvijezda. Čini se da nikad ne spavaju...

Oni su sastavni dio gala premijera, poput svjetla reflektora i crvenog tepiha. Bou Laramieu, akcijskoj zvijezdi u usponu, četiri paparazza isprva samo dosađuju, ali uskoru postaju vječito prisutna smetnja i kad ugroze sigurnost njegove obitelji, bit će to zadnja greška koju će ikada napraviti.

Čini se da Bo ima sve. prekrasnu ženu, sina koji ga obožava i kuću na obali u Malbuu. Život ne može biti bolji. Međutim njegovanova slava ne dolazi besplatno – postaje metom četvorice paparazza koji su odlučili tabloidima na pladnju izručiti Boov i život njegove obitelji, što umalo dovodi do raspada obitelji Laramie.

PAparazzi svojim oružjem, kamerama sa snažnim objektivima, posvuda uhode Boa koji prihvaća tipično narušavanje privatnosti, sve dok se fotografije njegove žene Abby i sina Zacha ne počnu pojavljivati na naslovnici Paparazzija , posebno vulgarnog tabloida.


Komentari (0)

Foto