utorak, 23.04.2024 15:55

Psi na zadatku (2023)

Psi na zadatku (Originalni naziv)

dokumentarni

Serija otkriva drugu stranu naših omiljenih četveronožnih prijatelja

sez.1 ep.1Ova dokumentarna serija otkriva nam drugu stranu naših omiljenih četveronožnih prijatelja. Kroz četiri uzbudljive epizode zaranjamo dublje u svijet radnih pasa, istražujući njihove poslove, ali i dokolicu. Prateći njihov svakodnevni život, otkrivamo ne samo kako oni doprinose našem društvu, već i kroz maštovite interpretacije slušamo njihova razmišljanja o tome. ----------- U prvoj epizodi zaronit ćemo dublje u svijet istarskih tartufa, ali doslovno! Prateći Bubicu, kovrčavu lagotticu iz Paladina, i njezinu vlasnicu Ivanu, doznat ćemo koja je uloga njuškajućih prijatelja u pronalasku ove vrijedne namirnice i što se to krije u dubinama istarskih šuma. Pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz svijet gurmanskih užitaka i nevjerojatnih pustolovina s našom četveronožnom tartufarkom.
 
Režija: Petar Vukičević
Scenarij: Petar Vukičević
Uloge:

Filmografija

Kroz četiri uzbudljive epizode zaranjamo dublje u svijet radnih pasa, istražujući njihove poslove, ali i dokolicu. Prateći njihov svakodnevni život, otkrivamo ne samo kako oni doprinose našem društvu, već i kroz maštovite interpretacije slušamo njihova razmišljanja o tome.

U prvoj epizodi zaronit ćemo dublje u svijet istarskih tartufa, ali doslovno! Prateći Bubicu, kovrčavu lagotticu iz Paladina, i njezinu vlasnicu Ivanu, doznat ćemo koja je uloga njuškajućih prijatelja u pronalasku ove vrijedne namirnice i što se to krije u dubinama istarskih šuma. Pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz svijet gurmanskih užitaka i nevjerojatnih pustolovina s našom četveronožnom tartufarkom.

Komentari (0)

Foto