Noćna pošiljka (1997)

OVERNIGHT DELIVERY (Originalni naziv)

komedija romantika

Student pomisli da ga djevojka vara te joj odluči poslati pismo no shvati da je pogriješio

 
Režija: Jason Bloom
Scenarij: Marc Sedaka, Steve Bloom
Uloge: Paul Rudd, Reese Witherspoon, Christine Taylor, Sarah Silverman, ...

Filmografija

Jesu li dvadeset četiri sata dovoljna za zaustavljanje isporuke paketa, prevenciju prave katastrofe i zaljubljivanje do ušiju? Apsolutno! Ali uz niz urnebesno smiješnih, luckastih situacija...

Reese Witherspoon i Paul Rudd zvijezde su romantične komedije o studentu koji je, pomislivši da ga djevojka vara, odlučio poslati pismo kojim prekida vezu brzom noćnom dostavom. Ali kad Wyatt već pošalje pismo upotpunjeno lažno upotrijebljenim kondomom i fotografijom sa svojom zanosnom prijateljicom u toplesu, shvati kako su glasine o nevjeri bile lažne.
Sada uz pomoć najbolje prijateljice, striptizete Ivy Miller, kreće u trku za odlučnim dostavljačem uzduž kontinenta ne bi li ga sustigao prije no što dostavi pošiljku njegovoj djevojci.Filmovi Reese Witherspoon "Plavuša s Harvarda", "Plavuša uzvraća udarac" i "Šminkerica sa sela" su svi odreda bili veliki blockbusteri. Osim što u kina mami djevojke i prave muškarčine koji se ne srame priznati da obožavaju romantične komedije, ona je pokazala da može i više od nešto lakših komedija i zasluženo dobila Oscara za ulogu u "Hodu po rubu", biografskom filmu o legendarnom američkom country pjevaču Johnnyju Cashu. Svojom se profesionalnošću, neiscrpnom energijom i vrckavošću te neodoljivim šarmom savršeno uklopila u ovu jedinstvenu, komičnu i romantičnu priču.

Komentari (0)

Foto